HK Beograd dobio svoj grb Featured

Rate this item
(1 Vote)
Written by  | Published in: MOL liga

Hokejaški klub Beograd dobio je svoj zvaničan grb pod kojim će igrati u debitantskoj sezoni u regionalnoj MOL ligi.

 

Novoformirani klub koji je početkom jula primljen u ovo regionalno takmičenje pod pokroviteljstvom Mađarske hokejaške federacije (MJSZ) dobio je obeležja pod kojim će se takmičiti u sezoni 2016/17. Centralni deo klupskog grba u dominantno plavoj boji na beloj podlozi zauzimaju dve ukrštene hokejaške palice i pločica za igru, nad kojima se nadvija silueta grada koju čine neke od najvažnijih arhitektonskih znamenitosti prestonice – Zapadna kapija Beograda, Avalski toranj, spomenik Knezu Mihajlu, Hram Svetog Save, Pobednik i Most na Adi. Iznad i ispod ovog grafičkog rešenja stoji zlatnim slovima ispisan pun naziv kluba na srpskom jeziku.

Inače, plava i bela boja biće zvanične boje kluba, dok će zlatna i crvena biti prateće. U toku je i završna priprema idejnog rešenja dresova u kojima će najbolji srpski hokejaši nastupati u u MOL ligi, posle čega će biti predstavljana, kako oprema, tako i članovi i stručno rukovodstvo tima čiji će zadatak biti da dostojno reprezentuje srpski hokej u svojoj premijernoj sezoni ovog regionalnog takmičenja.

Podsetimo, HK Beograd počeo je u sredu pripreme za debitantsku sezonu u MOL ligi, okupljanjem kandidata za mesto u timu na testiranjima u ledenoj dvorani „Pionir“. Beograd će premijerni meč u regionalnom takmičenju odigrati 9. septembra protiv rumunske Čikserede, pred svojim navijačima u našoj najvećoj hali u kojoj će samo dan kasnije ugostiti dvostrukog šampiona MOL lige Koronu Brašov, takođe iz Rumunije.

 

Podeli ovaj tekst...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Read 2349 times
Login to post comments