Reprezentacija

Reprezentacija (148)

Grad Beograd i ledena dvorana “Pionir” biće domaćini Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina, Divizije II, Grupe B u 2018. godini, odlučeno je u petak na Godišnjem kongresu Međunarodne hokejaške federacije (IIHF) koji se održava u nemačkom Kelnu.

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupe A u Rumuniji, pošto je u poslednjem kolu u direktnom duelu za treće mesto ubedljivo nadigrala Island rezultatom 6:0 (3:0, 2:0, 1:0).

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije u nedelju od 15.30 časova po centralno evropskom vremenu protiv Islanda igra poslednji meč na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupe A u Rumuniji, u kojem bi pobedom mogla da osvoji bronzanu medalju.

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije poražena je posle produžetka od selekcije Španije rezultatom 5:4 (3:0, 1:2, 0:2, 1:0), u četvrtom kolu Svetskog prvenstva Divizije II, Grupa A koje se održava u rumunskom Galacu.

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije u petak u podne po centralnoevropskom vremenu igra utakmicu četvrtog kola Svetskog prvenstva Divizije II, Grupa A protiv selekcije Španije.

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvi trijumf na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa A koje se održava u rumunskom Galacu, pošto je u trećem kolu bila bolja od selekcije Belgije rezultatom 9:2 (2:1, 2:0, 5:1).

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije posle dana pauze u četvrtak nastavlja učešće na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa A u rumunskom Galacu, utakmicom protiv selekcije Belgije (12 časova).

Seniorska hokejaška reprezentacija Srbije poražena je od domaće selekcije Rumunije rezultatom 4:1 (2:0, 0:1, 2:0), u drugom kolu Svetskog prvenstva Divizije II, Grupa A koje se održava u rumunskom Galacu.

Seniorska reprezentacija Srbije u utorak od 19 časova u Galacu igra drugi meč na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa A protiv domaće selekcije Rumunije.

Seniorska reprezentacija Srbije poražena je u produžetku od selekcije Australije rezultatom 4:3 (1:1, 0:1, 2:1, 1:0), u prvom kolu Svetskog prvenstva Divizije II, Grupa A koje je u ponedeljak počelo u rumunskom Galacu.

Seniorska reprezentacija Srbije danas od 12 časova po centralno evropskom vremenu igra prvi meč na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa A koje će do 9. aprila biti održano u rumunskom Galacu.

Hokejaška reprezentacija Srbije otputovala je u subotu popodne u rumunski Galac gde će od 3. do 9. aprila igrati na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa A i pokušati da izbori plasman u viši rang.

Reprezentacija Srbije do 18 godina osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu koje je nedelju završeno u Beogradu.

Reprezentacija Srbije do 18 godina zabeležila je treću pobedu na SVetskom prvenstvu u Beogradu, pošto je u meču četvrtog kola savladala Belgiju rezultatom 3:1 (0:0, 2:0, 1:1).

Reprezentacija Srbije do 18 godina takmičenje na Svetskom prvenstvu u hokeju na ledu Divizije II, Grupa B u Beogradu nastavlja duelom protiv Belgije, u subotu od 20 časova uz besplatan ulaz u ledenu dvoranu “Pionir”.

Page 1 of 8