Reprezentacija

Reprezentacija (126)

Juniorska reprezentacija Srbije savladala je Meksiko rezultatom 7:4 (3:0, 1:2, 3:2), u poslednjem kolu Svetskog prvenstva Divizije II, Grupa B, koje se danas završava u Logronju.

Juniorska reprezentacija Srbije još u sredu, kolo pre kraja takmičenja, osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa B, za igrače do 20 godina, a u meču poslednjeg kola u petak od 13 časova turnir završava susretom sa selekcijom Meksika.

Juniorska reprezentacija Srbije savladala je selekciju Australije rezultatom 6:0 (2:0, 1:0, 3:0), u meču pretposlednjeg kola Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Divizije II, Grupa B, koje se održava u španskom Logronju.

Juniorska reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala selekciju Belgije rezultatom 6:1 (2:0, 3:1, 1:0), u trećem kolu Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Divizije II, Grupa B, koje se održava u španskom Logronju.

Juniorska reprezentacija Srbije u utorak od 16.30 časova protiv Belgije igra utakmicu trećeg kola Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Divizije II, Grupa B koje se održava u Logronju.

Juniorska reprezentacija Srbije poražena je od domaće selekcije Španije rezultatom 4:2 (2:1, 1:1, 1:0), u meču drugog kola Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Divizije II, Grupa B koje se održava u Logronju.

Juniorska reprezentacija Srbije poražena je posle penal serije od selekcije Koreje rezultatom 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 0:0 - 1:0), u meču prvog kola Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina Divizije II, Grupa B koje je u subotu počelo u Logronju.

Juniorska reprezentacija Srbije otputovala je u četvrtak u španski Logronjo, gde će od 7. do 13. januara igrati na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupa B.

Pripreme juniorske reprezentacije Srbije za Svetsko prvenstvo u španskom Logronju (7-13. januar) nastavljene su u petak, 23. decembra u ledenoj dvorani "Pionir".

Okupljanjem u ledenoj dvorani "Pionir" juniorska reprezentacija Srbije u utorak je počela pripreme za Svetsko prvenstvo u španskom Logronju (7-13. januar), a već u sredu naš nacionalni tim putuje u Delnice na prvi trening meč sa odgovarajućom selekcijom Hrvatske.

Savez hokeja na ledu Srbije i Republika Srbija biće domaćini Svetskog prvenstva za igrače uzrasta do 18 godina, Divizije II, Grupe B u 2017. godini.

Reprezentacija Srbije zauzela je četvrto mesto na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupe A, pošto je u poslednjem kolu savladala selekciju Kine rezultatom 3:0 (0:0, 2:0, 1:0).

Reprezentacija Srbije posle velikog preokreta savladala je Island rezultatom 6:3 (0:3, 4:0, 2:0), u meču četvrtog kola Svetskog prvenstva Divizije II, Grupe A koje se održava u španskoj Haki.

Reprezentacija Srbije u četvrtak od 16.30 časova protiv Islanda igra pretposlednji meč na Svetskom prvenstvu Divizije II, Grupe A koje se održava u španskoj Haki.

Reprezentacija Srbije poražena je od domaće selekcije Španije posle penala rezultatom 4:3 (0:1, 1:1, 2:1, 0:0 - 1:0), u trećem kolu Svetskog prvenstva Divizije II, Grupe A koje se održava u Haki.

Page 1 of 7