Inline

Inline (21)

Četvrti turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju odigran je u nedelju, 28. avgusta u hali "Crna rupa" na Zvezdari, uz učešće četiri od šest ekipa.

Četvrti turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju planiran za nedelju, 3. jul odložen je za početak septembra.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju savladala je Belgiju rezultatom 9:5 (1:2, 2:0, 2:3, 4:0), u utakmici za peto mesto na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo Divizije I koji se danas završava u austrijskom Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju poražena je od selekcije Makedonije rezultatom 6:5 (4:1, 0:0, 0:2, 2:2), u poslednjem kolu kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I i tako takmičenje u grupi A okončala na trećoj poziciji.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju sastaje se u petak od 16 časova sa selekcijom Makedonije, u meču poslednjeg kola kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji će odlučiti o pozicijama dva i tri u grupi A.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju ubedljivo je savladala selekciju Bugarske rezultatom 14:4 (3:2, 2:0, 2:1, 7:1), u drugom kolu kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji se igra u austrijskom Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju poražena je od domaće selekcije Austrije rezultatom 11:2 (3:1, 3:0, 3:0, 2:1), u prvom kolu kvalifikacionog turnira za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji je u sredu počeo u Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju u sredu od 20 časova protiv domaćina Austrije igra prvi meč na kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji se od 22. do 25. juna održava u Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju utakmicama u Zagrebu protiv selekcije Hrvatske završila je pripremni period za kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji će od 22. do 25. juna biti održan u austrijskom Štajndorfu.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju u subotu ujutru otputovala je u Zagreb na poslednje pripremne utakmice za kvalifikacioni turnir za Svetsko prvenstvo Divizije I, koji će od 22. do 25. juna biti održan u austrijskom Štajndorfu.

Treći turnir Prvenstva Srbije u inlajn hokeju odigran je u nedelju, 5. juna u hali "Crna rupa" na Zvezdari. Pobedu u "večitom derbiju" zabeležio je Partizan, dok je Vitez pobedom nad Crvenom zvezdom preuzeo drugo mesto.

Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju za 2016. godinu nastavlja se u nedelju, 5. juna utakmicama trećeg turnira sezone u hali "Crna rupa" na Zvezdari.

Reprezentacija Srbije u inlajn hokeju učestvovaće od 22. do 25. juna na kvalifikacionom turniru za odlazak na Svetsko prvenstvo Divizije I 2017. godine. Domaćin turnira je Austrija, a pored domaće selekcije i "Orlova", još šest reprezentacija boriće se za jedno mesto koje vodi na SP u Slovačkoj.

Drugi turnir sezone u Prvenstvu Srbije u inlajn hokeju odigran je u nedelju u hali "Crna rupa" na Zvezdari, a maksimalan učinak ostvarili su "večiti rivali" Partizan i Crvena zvezda.

Prvenstvo Srbije u inlajn hokeju za 2016. godinu nastavlja se u nedelju, 22. maja utakmicama drugog turnira sezone u hali "Crna rupa" na Zvezdari.

Page 1 of 2